Sa suprugom slušam Silvanine pesme!

Autor:

Zabava

11.10.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni posle četiri decenije od smrti pevačice Silvane Armenulić njen bivši suprug Radmilo Armenulić ne zaboravlja svoju prvu ljubav i priznaje da sa sadašnjom suprugom Mirom često uživa u raskošnom glasu tragično nastradale muzičke legende.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Bivši muž čuvene Silvane Armenulić

Naime, juče se navršila 41 godina od kada je čuvena Silvana izgubila život u saobraćajnoj nesreći u mestu Kolari u Srbiji. Armenulićka je sedamdesetih godina bila među najpopularnijim i najlepšim pevačicama na našim prostorima, a njena pogibija još izaziva kontroverze. Pevačicina velika ljubav suprug Radmilo otkriva da nikad nije prežalio i zaboravio Silvanu, te da je i ovog puta obeležio godišnjicu njene smrti.

Armenulić: Pamtim sve lepo što sam proživeo sa prvom ženom i trudim se da zaboravim tu nesreću

- Bio sam sa suprugom na groblju pre dva dana, a evo i u crkvi smo zapalili sveću. Ponekad tako sednemo, pa slušamo Silvanine pesme, sećam se tada lepih stvari. Znate kako kažu, čovek se trudi da zapamti sve ono lepo, a da zaboravi loše. Najlošije što se trudim da zaboravim je ona nesreća - rekao je Armenulić za Srpski telegraf.

Radmilo se prisetio i kakve emocije su postojale između njega i nezaboravne pevačice.

- Silvana mi je bila jedna od prvih ljubavi, moja mladost, ceo taj početak s njom je bio lep i ostao mi je u lepom sećanju. Roditelji mi nisu znali ni kada sam je oženio, ali sve su prihvatili posle. Lepe su to uspomene - zaključio je Armenulić.

Podsećamo, Silvana je poginula 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, vraćajući se sa koncerta iz Aleksandrovca. S njom su tada nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević. Rođena je 1939. godine u Doboju kao Zilha Barjaktarević, a umetničko ime Silvana dobila je po italijanskoj glumici Silvani Mangano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading