Podariće budućem mužu muškog naslednika: Udaje se Soraja Vučelić?!

Autor: informer

Zabava

03.04.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju medija, popularna starleta i bivša rijaliti učesnica Soraja Vučelić odlučila je da stane na "ludi kamen" i uprkos pandemiji koja je zahvatila svet, napravi veliko slavlje.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Soraja Vučelić

Budući da joj bolest ne predstavlja nikakav problem, njen budući muž odlučio je da uvede neke striktne zabrane.

- Soraja ne odustaje od svadbe uprkos koroni. Ona i njen dečko su optimistični da će se za dva meseca stanje smiriti i da neće morati da menjaju planove. Još početkom godine su za jun rezervisali jedan ekskluzivni restoran u Moskvi, gde će se održati venčanje - otkrio je izvor, dodajući da je izabranik Vučelićevoj navodno zabranio da pozove svoje drugarice starlete na slavlje.

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara

- Soraja mi je ispričala da njen verenik ne podnosi njene drugarice. Rekao joj je da su one pijavice koje samo iskorišćavaju nju i njene emotivne partnere. Upravo zato su i raskinuli kada je Soraja u besu presekla kleštima verenički prsten vredan 200.000 evra. Posle samo nedelju dana su obnovili vezu i Soraja je tada pristala da se zbog njega odrekne drugarica.

- Iako se još uvek nisu venčali intenzivno rade na tome da tome da Soraja zatrudni. Njen verenik je nestrpljiv da dobije dete, a Soraji je rekao da će biti najsrećniji čovek na svetu ako mu podari sina - zaključio je izvor, dok je Vučelićeva kratko poručila:

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara

- Zaista nije vreme da pričam o tim stvarima u momentu kada je ceo svet u kolapsu zbog korone i kada ljudi strahuju da će se zaraziti. U ovom momentu mogu samo da poručim ljudima da ostanu u svojim kućama kako bi se što pre zaustavilo širenje korone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading