Jovana Joksimović objavila da je TRUDNA!

Autor:

Zabava

01.04.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon burne emsije u kojoj je Jovana ugostila predsednika Srbije Aleksandra Vučića, mogli smo primetiti uprkosv svim ozbiljnim temama o kojima su govorili, voditeljka nije skidala osmeh sa lica.

RepublikaFoto: printscreen
Jovana Joksimović

- Jovana je godinama u skladnom braku sa pevačom Željkom Joksimović, sa kojim ima sina Kostu, i bliznakinje Anu i Srnu.

Željko je u jednom interviju rekao da bi želeo još dece, ali da je to tada bio rizik jer je Jovana imala tešku trudnoću sa blizancima još teži porođaj.

Naime Jovana nije želela da krije tajnu, te je otkrila tokom emisije uživo da je u drugom stanju, i da rečima ne može opisati sreću koju oseća. Voditeljka je u trećoj nedelji trudnoće i oseća se fenomenalno.

Jovani i Željku želimo puno sreće, ali to su samo naše iskrene želje koje bi im poželeli da je sve ovo istina. S obzirom da je ovo prvoaprilska šala, od takve želje ništa nema.

Potrudili smo se da vam izmamimo osmeh na lice, i nadamo se da ste i vi našalili sa nekim od vaših ukućana.

Aprililili :)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

01.04.2020 23:34

To sto rekoste da je u trecoj nedelji trudnoce mi je zvucalo kao da se pohvalila da su "onomad" imali seks i eto je odmah beba.