IMAM MOMKA ZA IZOLACIJU! Dara OTKRILA šta radi u KARANTINU: Tu je i MASAŽA!

Autor: GRAND NEWS

Zabava

30.03.2020

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je ispričala kako provodi vreme u izolaciji tokom pandemije korona virusa. Dara Bubamara je ispričala kako provodi vreme u izolaciji tokom pandemije korona virusa. Pevačica je kao i mnoge ličnosti sa estrade otkazala svoje nastupe, a otkrila je gde boravi.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Dara Bubamara

Pevačica je kao i mnoge ličnosti sa estrade otkazala svoje nastupe, a otkrila je gde boravi.

- Ne mogu da kazem da me nije sve ovo zateklo kao i sve naravno ali prilagođavamo se kako moramo. Pre podne se nekako organizujem idem na trčanje, tu je masaža, a onda popodne odlazim na selo kod bake gde mi je i sin Kosta koji je tamo maksimalno zaštićen - rekla je Dara, pa dodala:

- Vidim sve nešto kuvaju, ja nastavljam po starom. U stanu imam ženu za to, a na selu je tu naša draga baka. Istina da sada malo više jedemo slatkiše, ali sve ću ja to skinuti kada prođe vreme. Ma ja sam organizovana kod mene je sve kako treba, tako da je tu i momak za izolaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading