Bio sam sa njom samo zbog se*sa! Isplivali novi detalji incidenta: Dečko Slađane Milošević tvrdio da je pevačica njega napala!

Autor: kurir.rs

Zabava

29.03.2020

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor S. (45), partner Slađane Milošević koji je uhapšen zbog sumnje da je u noći između petka i subote tukao poznatu pevačicu, izjavio je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da nisu tačne njene optužbe i da je sa pevačicom samo povremeno održavao seksualne odnose!

RepublikaFoto: Promo
Slađana Milošević

Kako izvor otkriva, Igor S. na saslušanju je izjavio da je Slađana te noći napala njega, kao i da su neke od povreda koje su joj konstatovane, nastale tokom odnosa!

- Nisam je nijednom udario, gurnuo, niti povredio. Ona je te večeri napala mene, vređala me, uzela mi je telefon, torbicu i pištolj - rekao je navodno na saslušanju Igor S., tvrdeći da nisu partneri već da se samo povremeno viđaju.

Osim tokom seksualnih odnosa, on je rekao da je neke od povreda koje su lekari konstatovali na Slađaninom telu, ona samoj sebi nanela.

Sumnja se da je u noći između subote i nedelje između Slađane i njenog 19 godina mlađeg partnera došlo do svađe. Kako je, prema nezvaničnim informacijama pevačica ispričala policiji ona je bila u kupatilu kada je Igor S. odgurnuo, posle čega se ona zateturala i pala na toalet šolju i mašinu za veš.

RepublikaFoto: instagram.com/a.sladjanamilosevic

- U ruci je držala njegov mobilni telefon, koji je on pokušavao da joj otme. Kada je uspeo u tome, opet je gurnuo i ona je pala preko kada, ali srećom nije upala u nju – opisao je sagovornik dramu u stanu, kako je opisala pevačica. Navodno,Slađana Milošević, uspela je da pozove policiju i čuvarima reda rekla je da se plaši Igora i onoga što bi mogao da joj uradi. Ukazana joj je i lekarska pomoć na Urgentnom centru i utvrđeno je da je imala lake telesne povrede - kaže izvor iz istrage.

Poznata pevačica, nije želela da komentariše šta se dogodilo u stanu, niti šta je prethodilo nasilju u porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading