Pevačice se oglušile o Jelenin poziv: JK ispalile kolege za izazov!

Autor: M.V.

Zabava

30.03.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša snimila je više nego provokativan klip na Instagramu, gde je u prvi plan istakla igračko umeće, a onda i bizarnim autfitom napravila totalnu pometnju među fanovima. Kao neko ko prvi plasira nove trendove i uvek je u korak sa vremenom, Karleuša je putem popularne aplikacije Tik Tok napravila izazov i pozvala kolege da joj se pridruže. Međutim, divi se plan izjalovio.

RepublikaFoto: Youtube.com/ Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Promovišući novu pesmu, bombastična Jelena zanjihala je kukovima i pozvala brojne koleginice da učine isto. Nataša Bekvalac, Milica Pavlović, Sofija Milošević, Jelena Rozga, Nikolija, Rada Manojlović, Senida, Dara Bubamara, Kija Kockar, Severina, Indi, Ljupka Stević, Sanja Vučić, Katarina Živković, Ana Kokić, Mia Borisavljević, Ana Sević, Teodora Džehverović, samo su neke od tagovanih zvezda na Jeleninom izazovu.

Puna entuzijazma i vrele energije, Jelena nije očekivala da će je kolege ignorisati.

- Karantinska kriza. La bomba čelendž. Da vas vidim! Moje omiljene bombe - napisala je Jelena u opisu video-snimka i izazova.

Hajde da vas vidim, rekla je Jelena, a gde je rekla, tu je i ostalo

Ipak, članica grupe Hurikejn Sanja Vučić učinila je da Jelenina fora ne ispadne totalni fijasko. Naime, ona je jedina od gorenavedenih poznatih dama ispoštovala Jelenu i odigrala uz pesmu "La bomba", pa sve objavila na Instagram priči.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Sanja Vučić

- Mora čelendž da se ispoštuje. Puklo me na koreo - napisala je Sanja.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ispala i od "Granda"

U jednoj od emisija "Zvezde Granda", gde je Jelena Karleuša član žirija, a Saša Popović predsedavajući, desila se mala čarka između pomenutih kolega, a za posledicu ova situacija je imala to da su oboje pokazali srednji prst pred kamerama. Međutim, dok je Jelenina akcija bila zamućena za televizijske gledaoce, Sašina nije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading