Žika Šarenica šokirao celu naciju: Voditelj se povlači iz jutarnjeg programa, otkrio sve detalje ugovora!

Autor: Blic

Zabava

27.03.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj će još sigurno dve godine biti deo ružičastog carstva, nastavlja da radi “Žikinu šarenicu”, ali se povlači iz Jutarnjeg programa.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Žika Šarenica

Popularni voditelj Žika Nikolić je ovih dana obnovio ugovor sa Pinkom. Iako su mu mnogi, pre dve godine kada je prešao sa RTS, prognozirali da se neće uklopiti u tim ružičaste televizije, Žika je sve demantovao tako da ćemo ga i dalje gledati u autorskoj emisiji “Žikina šarenica”, međutim, više neće biti deo Jutarnjeg programa.

- Ugovor o saradnji produžen je za još dve godine. Emisija će biti u istom terminu, subotom i nedeljom od 10 do 13 časova. Naravno, sve je podložno usaglašavanju sa vremenom i interesovanjima gledalaca. I tokom prošlih godina emisija je dobijale neke nove detalje po tom principu. Tako će biti i sada. Pojaviće se i novi saradnici i nove rubrike. Naravno, ostaje i tradicija putovanja po Srbiji i regionu - rekao je Žika i otkrio da više neće voditi Jutarnji program na pomenutoj televiziji.

- Nema tu tajne. Godinu i po dana sam radio oba posla. Sam sam poželeo da se više posvetim svojoj autorskoj emisiji - zaključio je popularni voditelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

27.03.2020 11:01

A i stigle ga godine.

Odgovori 10 2