Drama u porodici Tanje Savić: Pevačici pozlilo zbog supruga, reagovala i hitna pomoć!

Autor: M.V.

Zabava

27.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić proživljava pravu dramu na privatnom planu, pa usled svetske krize zbog koronavirusa, pevačica se susrela i sa problemima nastalim zbog previše stresa.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

Naime, muku joj zadaje suprug Dušan, a usled prevelike brige oko njega i njegovog zdravstvenog stanja, Savićevoj je pozlilo, zbog čega joj je i ukazana lekarska pomoć.

- Osećala je odjednom bol u grudima i drhtanje celog tela. Bila je bleda kao krpa. Umesto da se vrate tek krajem marta iz Australije, Tanja je insistirala da dođe ranije zbog nastupa i lečenja supruga, koje je Dušan pauzirao uprkos upozorenjima lekara. Pošto nisu hteli da se drže propisanih saveta, Dušana neće ponovo da prime na kliniku i sada imaju problem - rekao je izvor Sveta.

Osećala je odjednom bol u grudima i drhtanje celog tela

- Tanji je pozlilo i otišla je u prvu dežurnu hitnu pomoć, gde su je pregledali i prosledili kod psihijatra. Ustanovili su anksioznost kao posledicu silnog stresa, a dobila je i terapiju. Trebalo je da počne da radi, ali sve je otkazala. Dušan ne može da nastavi lečenje, a virus hara, ona se brine za sinove, kao i za roditelje, koji su u godinama. Ali biće joj dobro, ovo je prolazni problem - rekao je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading