KALINA KOVAČEVIĆ OTVORENO O BOLESTI OCA!

Autor: pink.rs

Zabava

09.10.2017

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom godine poznati srpski dramaturg Siniša Kovačević doživeo je moždani udar, što je potreslo celokupnu javnost, a ponajviše članove njegove porodice među kojima je i ćerka Kalina Kovačević, koja se nakon više meseci osvrnula na medijske natpise, ali i zdravstveno stanje svog oca.

RepublikaFoto: instagram.com/kalinakovacevic/
Kalina Kovačević

Ona je priznala da se Siniša danas oseća odlično, ali da je početkom godine doživela veliku traumu zbog njegovog zdravstvenog stanja.

- Svašta se pisalo, dosta stvari nije bilo tačno, neke opet, nažalost, jesu. Najvažnije je da se on sada oporavlja, odnosno potpuno se oporavio. To je jedan žilavi Sremac koji se ne da tako lako. Sve te teške situacije su iza nas i taj početak godine je bio jako traumatičan za sve nas. Neka sitna stvar ti se desi, trenutak nepažnje i onda budeš životno ugrožen. Ali eto, hvala dragom bogu, najgore je prošlo - izjavila je nasmejana glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading