Nisam više mogla da budem.. Slađa je posle Đoleta bila u braku sa 15 godina mlađim čovekom, brak pukao posle par meseci!

Autor: SrbijaDanas

Zabava

25.03.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađana Delibašić dugi niz godina bila je braku sa denserom Đoletom Đoganijem, u kojem su dobili dve ćerke Silviju i Marinelu.

RepublikaFoto: youtube.com/Mare Marcone
Slađa Delibašić

Nakon razvoda od Đoleta Slađa se još jednom uplovila u bračne vode i to sa 15 godina mlađim žandramom Milanom Pejovićem. Slađa i Milan venčali su se 2014. godine u crkvi, a potom napravili svadbeno veselje za mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

Sve je tada delovalo sjajno i bajno, ali bračna idila trajala je kratko, pa su se Slađa i Milan razveli posle samo deset meseci braka.

Na razvod je uticalo to što je Slađa bila dosta posvećena ćerkama i unuci Tiji, a to je Milanu smetalo.

- Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja. Takođe, mislila sam da velika razlika u godinama neće predstavljati nikakav problem, ali prevarila sam se - izjavila je Delibašićeva za "Kurir" nakon razvoda.

Nije poznato da li se Milan nakon Slađe ponovo oženio. Od kraha braka sa Delibašićevom se povukao iz medija.

Kako izgleda Slađin drugi muž možete da vidite u video snimnku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading