Prvo pojavljivanje nakon otkazivanja Evrovozije: Evo šta su Hurricane poručile fanovima putem TV ekrana!

Autor:

Zabava

22.03.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trude se na paniče zbog novonastale situacije.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Hurricane

Članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević oglasile su se za emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' iz izolacije, nakon što je pre nekoliko dana doneta odluka da se ovogodišnja Evrovizija otkazuje zbog korona virusa, koji se munjevitom brzinom širi, kako svetom, tako i našom zemljom.

- Svoje slobodno vreme provodim uz mnogo slatkiša, mnogo serija, filmova, trudim se da radim na sebi sada kad za to imam vremena. Trudim se da poštujem sve mere predostrožnosti - rekla je Ivana.

- Javljam se iz izolacije. Pravim sebi da mi bude ugodno i zabavno, gledam serije, filmove, treniram, sviram gitaru, čitam knjige, svašta nešto. Nije naivna situacija, svi znamo kako je - poručila je Sanja.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane

- Trudimo se da ne paničimo u ovim teškim trenucima, da ostanemo normalne, da se ne plašimo, što je za mene teško jer sam ja glavni paničar u grupi. Rešila sam da se okrenem svojoj kreativnoj strani, da crtam, da slikam, da vežbam pevanje - otkrila je Ksenija u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading