(FOTO) HUMANA U NAJTEŽIM TRENUCIMA! Dragana Mirković ZAPOSLENIMA: Brinite za porodice, za posao ne brinite!

Autor:

Zabava

21.03.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija korona virusa izazvala je veliki strah među stanovnicima planete jer je osim zdravlja ugrožena i kompletna ekonomija, čega je očigledno svesna i Dragana Mirković koja se emotivnom porukom obratila zaposlenima na DM Sat televiziji i poručila im da budu bez brige.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković

Folk zvezda koja je nebrojeno puta pokazala svoju humanu stranu, postavila je status na društvenim mrežama koji je za kratko vreme izazvao pozitivne reakcije.

- U ovim teškim vremenima, želela bih da se posebno zahvalim zaposlenima na DM Sat televiziji, pre svega na lojalnosti, porukama podrške kao i na njihovom radu koji omogućava da se program nesmetano emituje, doduše, bez poznatih emisija jer na žalost vanredna je situacija. Želimo da u ovim nedeljama budete uz svoje porodice i brinete o njima a ne o poslu. Daće Bog kada sve ovo prođe, svi zajedno, u istom sastavu, nastavićemo da jos jači i povezaniji, pravimo još bolji program - poručila je Dragana i na taj način podržala inicijativu predsednika Vučića da ne bude otpuštanja, ali i poslala dobar primer svim ostalim poslodavcima u zemlji.

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andra

21.03.2020 19:22

Dragani Mirković svaka čast.

Odgovori 12 0
Vesna Beograd

21.03.2020 22:29

Ova osoba na slici uopšte ne liči na Draganu.