SRPSKI TELEGRAF OTKRIVA: Sofija i Luka čekaju devojčicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović i Sofija Milošević će ove godine postati roditelji devojčice!

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Luka i Sofija

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, manekenka je u drugom mesecu trudnoće, a srećne vesti fudbaleru je saopštila nakon skandaloznog povratka u Beograd iz Madrida i kršenja izolacije.

- Sofija je izvesno vreme sumnjala da je u blagoslovenom stanju, a pre par dana je uradila i test, koji je to potvrdio. Odmah po njegovom povratku iz Madrida saopštila mu je da je u drugom stanju, što ga je veoma obradovalo. Veliko slavlje narušili su problemi sa kojima se Luka susreo zbog kršenja zakona - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Odmah su obavestili najbliže članove porodice, koji su takođe bili srećni zbog prinove. Luka je prvog dana po saznanju da će ponovo postati tata krenuo u obilazak nekretnina kako bi kupio stan u kome će živeti Sofija, on i beba. Tako su našli jedan od 180 kvadratnih metara u samom centru grada na Topličinom vencu, koji se Sofiji veoma dopao. On je rešen da porodicu zasnuje u stanu koji on plati, a ne u onom koji je Miloševićka dobila na poklon od bivšeg dečka Adema Ljajića.

Foto: instagram.com/printscreen
Luka i Sofija

Kako dalje sagovornik navodi, upravo je traženje stana bio glavni razlog što je Jović napustio samoizolaciju i upao u problem sa zakonom. Zbog srećnih vesti budući roditelji zaboravili su činjenicu da je Luka došao iz rizičnog područja i da je samim tim potencijalna opasnost kako za ostale ljude tako i za Sofiju, koja je sada u drugom stanju. Upućeni tvrde da od kako je saznao da će ponovo postati otac Luka se bukvalno ne odvaja od manekenke. Sve vreme je pored nje, a u prilog ovim tvrdnjama govore i brojni instastoriji koje kači manekenka, a na kojima se vidi kako vreme provodi u izolaciji sa Jovićem.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa fudbalerom i manekenkom, ali oni nisu odgovarali do zaključenja broja. Međutim, Sofija je lepe vesti podelila na Instagramu i potvrdila da je trudna.

RepublikaFoto: Starsport
Svet bruji o nepromišljenom potezu Luke Jovića

Pre dva dana protiv Luke Jovića podneta je krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti ljudi nakon što ga policija nije pronašla na adresi koju je prijavio, a na kojoj je bio u zakonskoj obavezi da boravi 14 dana u samoizolaciji. Gotovo svi svetski mediji kritički su izvestili o ovom neodgovornom potezu fudbalera. Španska Marka je Jovića objavila na naslovnoj strani, uz informaciju da mu sledi velika kazna od kluba po povratku. Luka se nakon vesti o krivičnoj prijavi izvinio naciji, uz objašnjenje da ga nadležni nisu uputili kako da se ponaša u samoizolaciji.

Podsećanja radi, Luka Jović prošlog februara dobio je sina Davida sa dugogodišnjom izabranicom Anđelom Manitašević. Samo par meseci po rođenju naslednika fudbaler je potpisao za Real Madrid i uplovio u vezu sa Sofijom. Srpski telegraf prvi je objavio informaciju potkrepljenu prvom zajedničkom fotografijom iz Madrida da su fudbaler i manekenka u emotivnoj vezi.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija birala sportiste

Da je Sofija Milošević slaba na sportiste, uglavnom fudbalere, govori činjenica da su njeni izabranici uglavnom bili uspešni reprezentativci. Naime, Miloševićeva je pre Jovića bila u emotivnoj vezi sa Ademom Ljajićem, fudbalerom Bešiktaša, pre njega u ljubavi je bila sa teniserom Viktorom Troickim, a dovođena je u vezu sa hrvatskim reprezentativcem Antem Rebićem. Prošle godine našla se u centru skandala tokom afere Karleuša-Vranješ, kada su pojedini mediji objavila informaciju da je Duško Tošić varao Jelenu upravo sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading