Jelena Rozga u vezi sa bivšim dečkom OVE UČESNICE ZADRUGE!

Zabava

09.10.2017

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Jelena Rozga nedavno je raskinula svoju dvoipogodišnju vezu sa muzičarem Stjepanom Hauserom za kog je bila i verena. Ovoj ljubavi došao je kraj, a Jelena je izgleda našla svoj novi početak.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Jelena Rozga

Kako prenose hrvatski mediji, pevačica se upustila u ljubavnu avanturu sa fudbalerom Kristijanom Ipšom. Ovaj momak ima 31 godinu, rođen je u Hrvatskoj i mlađi je od Rozge skoro 10 godina.

Ono što je zanimljivo je to da je Kristijan poznat javnosti po tome što je bio u vezi sa učesnicom Zadruge Teodorom Džehverović. Međutim, njihova veza okončana je kada ga je Teodora prevarila pred milionskim auditorijumom sa Anđelom Rankovićem. Kristijan je izgleda rešio da se osveti, pa je našao novu devojku, daleko poznatiju i uspešniju pevačicu.

 

 

A post shared by Kristian Ipsa (@kristianipsa4) on Sep 30, 2017 at 10:33am PDT

 

Fudbaler se navodno hvalio prijateljima kako nedeljama unazad razmenjuje ljubavne poruke sa Jelenom Rozgom i da između njih postoji nešto više. Jelena se još uvek nije oglašavala povodom ove priče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading