Mia Borisavljević otkrila ŠTA ĆE PRUŽITI SVOM DETETU!

Zabava

09.10.2017

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju i da će svom izabraniku Bojanu Grujiću podariti prinovu.

RepublikaFoto: instagram.com/miaborisavljevic
Mia Borisavljević

Mia još uvek nije išla u nabavku bebi opreme, ali itekako razmislja o majčinstvu i svemu što je čeka. Pevačica je otkrila da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke i da će se truditi da svom detetu pruži sve ono što njeni roditelji nisu bili u mogućnosti njoj da priušte.

- Od malih nogu sam želela da se profesionalnije posvetim sportu, mislim da sam imala velike predispozicije za to. Ako moje dete bude pokazivalo znake ka bilo čemu što voli ja ću mu dati maksimalnu podršku da svoj talenat izgura do kraja. U mom slučaju, moji roditelji nisu mogli da mi priušte previše podrške u onome što sam ja želela da budem, što zbog finansijske situacije, što zbog života u malom mestu u kojem su stvari bile drugačije u to vreme - iskrena je bila pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading