U jeku skandala Sofija objavila lepe vesti: Luka Jović otac po drugi put, manekenka u drugom stanju!

Autor:

Zabava

20.03.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević u jeku skanala koji je nastao oko povratka Luke Jovića u Srbiju tokom pandemije koronavirusa, uzdramala je javnost na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sofijamilo
Sofija i Luka

Naime, iako su svi očekivali da će izdati saopštenje i tako odbraniti svog partnera, ona je, ni manje ni više podelila informaciju da će ona i Luka postati roditelji.

- Voleli bi da podelimo sa vama lepe vesti, da ćemo dobiti bebu. Mnogo sam srećna što je Luka pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovog teškog stanje koje je zadesilo čitav svet - napisala je manekenka u opisu svoje objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 20, 2020 at 9:11am PDT

 

Manenkini pratioci su joj čestitali u velikom broju i poželeli svu sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mmmm

20.03.2020 21:11

Nadam se da već dete liciti na oca

Miroljub

21.03.2020 16:23

SRAMOTA !! kome i zasto se u opste posvecuje paznja u ovom trenutku, zar je ta individua toliko bitna i vazna !! zar ne postoje drugi kojima treba biti daleko vise zahvalan ? Do god mediji posvecuju paznju ovakvim osobama, toliko je to pogubno za sve nas.......