Bilo me je sramota! PRIJA progovorila o tome kako se LJUBILA SA DRUGIM, a tek da vidite kako je Filip reagovao!

Autor:

Zabava

16.03.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović se nedavno oprobala i u glumačkim vodama, te je dobila ulogu u seriji "Ubice mog oca".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Prijović

 Prijovićka je navodno izjavila da nikada nije pomislila da će glumiti u svojoj karijeri, ali da je uz pomoć odličnih i veoma profesionalnih glumaca ipak sve dobro odradila. Pevačica je otkrila da su joj najteže padale emotivne i seksi scene, ali da joj je glumac Bane Tomašević mnogo pomogao.

 Aleksandra je navodno izjavila da kada je prvi put došla na set, nije znala šta ju je snašlo, ali da su već od prvog dana svi glumci bili divni prema njoj i da su imali dosta razumevanja. Sve su joj detaljno objašnjavali, a s Banetom je odmah kliknula. Posebno ističe da nije mogla da zamisli da se ljubi sa nekim ko nije Filip, pa čak ni na filmu.

- Bilo me je sramota da se zagrlim sa njim, da se mazimo i da budemo prisni, bukvalno sam paničila - rekla je Aleksandra pa dodala:

Svi su pokušali da me opuste i da me smire, pa čak i Filip. On mi je davao savete kako da se opustim i šta da radim, ali dok nisam sama shvatila, ništa drugo mi nije pomoglo. Inače, Bane je potpuni profesionalac i da njega nije bilo, ne bih ja završila nikada svoje scene, a i Vuk mi je isto pomogao, on je pravi car - otkrila je pevačica i dodala da ju je Brena, koja je isto veoma često glumila, veoma pohvalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading