Lazić se opustio, pa postao prisniji sa svojom kandidatkinjom: Darko ljubio takmičarku u "Zvezdama Granda"

Autor:

Zabava

16.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić gostujući je član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a i mentor jedne kandidatkinje koja je privukla posebnu pažnju. U pitanju je Sanela Marković, za koju je Darko iz stolice sve vreme navijao dok je bila na bini. Kada je takmičarka sišla sa scene, njih dvoje su se i poljubili u obraz. Darko je predstavio to kao podršku za kandidatkinju, međutim, čuli su se šapati koji su sugerisali da je Darko bacio oko na Sanelu.

RepublikaFoto: Republika.rs/D. LUKIĆ
Darko Lazić

- Svi znaju da Darko voli da švrlja, to je radio i sa Anom. Što bi sada bio drugačiji sa Marinom. Svidela mu se Sanela, njegov je tip. Sigurno će probati da je smuva - rekao je izvor sa snimanja i dodao:

- Ona devojka deluje milo i fino, ali ona je Darka već dosta dovela u red. Ne sme da pisne bez nje. Valjda je zato počeo i da beži i da opet traži devojku za aferu.

 Svi znaju da Darko voli da švrlja, što bi sada bio drugačiji sa Marinom. Sviđa mu se Sanela, tvrdi izvor

 

Ono što je zanimljivo jeste da je Sanela mnoge podsetila na Darkovu izabranicu Marinu Gagić, pa se mnogi pitaju kako će ona reagovati kada vidi njihovu bliskost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading