Prekinuto snimanje! Kija doživela nervni slom: Kajem se zbog razvoda sa Slobom, molio me je da ostanemo zajedno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda i pevačica Kristina Kija Kockar pre nekoliko dana otvorila je dušu i priznala da ustvari ona nikada nije prebolela bivšeg muža Slobodana Radanovića uprkos suprotnim tvrdnjama koje je od razvoda iznosila javno, kao i da isključivo sada sebe krivi za razvod sa popularnim pevačem.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kija Kockar

Naime, Kija se na snimanju emisije "Magazin in", koja je na programu večeras, rasplakala pred kamerama i šokirala izjavom koju voditeljka emisije Sanja Marinković, publika i drugi gosti nisu očekivali od nje posle svega što je prošla nakon što je Sloba javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga".

- Mi se nikada ne bi razveli da ja nisam inicirala razvod i podnela zahtev. Sloba posle svega nije hteo da se razvede, molio me je da ostanemo zajedno i spasemo naš brak - rekla je Kija i briznula u plač.

Voditeljka Sanja Marinković je brže-bolje prekinula snimanje da bi se Kockareva smirila, međutim, izvor Srpskog telegrafa sa lica mesta otkriva da je tek tada iz temperamentne bivše stjuardese krenula bujica emocija i počela je nekontrolisano da plače.

Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za sve

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

- Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za razvod, Slobodan me je preklinjao da se ne razvodimo i da izgladimo odnos. Do sada bismo i dete imali. Bila sam glupa, a on mi se sada sveti i inati mi se sa onom Jelenom. Sada će da se oženi njom samo da bi meni bilo još gore. Ona će mu decu roditi, a to mi je najbolnija tačka. Maštali smo i sto puta se smejali kada smo zamišljali našu decu, a sada će mu ih druga podariti - govorila je Kija, dok je Sanja pokušavala da je umiri kako bi nastavili da snimaju emisiju. Prisutni su bili u šoku kako je prethodno odlično raspoložena pevačica doživela nervni krah u toj meri da je pred nepoznatim ljudima počela da iznosi najdublju intimu.

Inače, na istom snimanju Kija je pre emotivnog ispada ispričala da je odskoro zaljubljena u jednog muškarca koji takođe gaji nežna osećanja prema njoj, ali nije priznala da su u vezi. Međutim, posle kuknjave za Slobom jasno je da novopečena pevačica u novim ljubavima traži beg od patnje i čežnje koju i dalje oseća za Radanovićem i da uporno mašta o budućnosti sa njim.

Foto: instagram.com/kijakockar

Zbog Slobe htela da se ubije

U oktobru prošle godine Kristina Kockar je usred noći upala u iznajmljeni stan Slobe Radanovića nakon što mu je poslala poruku da će doći. Pevač je mislio da blefira, ali ona je ipak došla pripita i alkoholom ohrabrena da mu pokaže emocije iako je znala da je već tada bio u vezi sa sadašnjom devojkom Jelenom. Kija je zahtevala od Slobe da i on njoj kaže da je voli, međutim, kako je jasno stavio do znanja da su mu izbledela osećanja prema njoj, ona je pala u očaj i pokušala sebi da naudi u dva navrata. Pevač nije mogao da savlada bivšu ženu, pa je morao da pozove policiju.

- Kada sam Kristini rekao da je ne volim na način koji očekuje, ustala je i zgrabila nož sa stola koji, na sreću, nije bio oštar. Uspeo sam da je savladam, a ona je neprestano galamila, govoreći da ne može više ovako. Opet je pokušavala da dođe do noža - rekao je, između ostalog, vidno potreseni Radanović u policiji neposredno nakon incidenta.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Marko: Sloba je Lunu gurnuo u kanalizaciju

Marko Miljković više ne krije da ne podnosi bivšeg dečka njegove devojke Lune Đogani, te ga je opet isprozivao u aktuelnom rijalitiju:

- Sloba Lunu nije dizao na tron, već ju je gurnuo u kanalizaciju. On je većinski krivac, sebe je uzdigao, a nju je upropastio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ozren

14.03.2020 08:16

Jaka ljubav zaborava nema. Ali živeti se dalje mora.

Odgovori 16 1
Brka

14.03.2020 15:14

Sloba je neozbiljan za brak. U stanju je 24 časa da leži u krevetu. Nikakve bračne obaveze ga ne interesuju. Čak je našao ženu sa decom da se on ne muči.

Odgovori 12 0