Popović žestoko isprozivao Šerifovićevu: Marija puni hale zbog mene!

Autor:

Zabava

10.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vlasnik "Granda" Saša Popović preksinoć je za Srpski telegraf izjavio da smatra da pevačica Marija Šerifović niže uspehe i ima maratonske koncerte zahvaljujući njemu. Popovića smo sreli na prvom u nizu koncerata članice žirija popularnog šoua "Zvezde Granda" u Sava centru. On je priznao da ranije nije stizao da bude gost na Marijinim spektaklima, ali da je ovo bila specijalna prilika da ujedno izvede suprugu Suzanu Jovanović negde za Dan žena i da ispoštuje Mariju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Mi smo ga pitali da li misli da su koncerti Marije Šerifović postali tradicija, na šta je on imao iznenađujući odgovor.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marija Šerifović

- Marijini koncerti su postali tradicija, samo ne znamo zašto nije držala te koncerte pre emisije "Zvezde Granda"? To moram da je pitam. Imala je neke koncertiće, koliko ja znam, ali od 2015, kada je došla u "Zvezde Granda", koliko mene sećanje služi, bila Zetra od 20.000 ljudi, pa je onda bila arena u Zenici sa 12.000 ljudi, pa je onda bila velika arena naša, "Boris Trajkovski" u Skoplju, arena u Zagrebu, pa sada deset koncerata u Sava centru. To je neverovatno. Ona bi sada mogla jednom mesečno da drži koncerte. Ona je sada u top-formi što se tiče pesama i popularnosti. Svoj karakter je pokazala u žiriju "Zvezda Granda", što je doprinelo njenoj još većoj popularnosti - rekao je iskreno Saša za naš list.

Ona je svoj karakter pokazala u žiriju "Zvezda Granda", što je doprinelo njenoj još većoj popularnosti, tvrdi Saša

 

Popović i njegova supruga uživali su uz Marijine hitove koji su se nizali u prepunom Sava centru, a da li je Saša zaista zaslužan za njen uspeh, pokušali smo da pitamo Mariju, ali nismo saznali njenu stranu priče. Do zaključenja ovog broja ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: youtube.com/printscreen

Marija kritikovala Sašu

Saša Popović nam je priznao da je Marija Šerifović bila ljuta na njega jer prošle godine nije uspeo da stigne ni na jedan njen koncert.

- Prošle godine nismo bili ni na jednom od njenih koncerata i onda me ona iskritikuje svaki put kada se sretnemo na snimanjima za "Zvezde Granda". Kaže: "Sram te bilo, šest koncerata, ni na jednom nisi bio". Ja sam došao iz dva razloga, da vidi Marija da sam došao i da izvedem ženu Suzanu za Osmi mart - rekao je Saša.

 

Naša deca ne žele da budu u medijima

Saša Popović nam je objasnio da njegova i Suzanina deca, Danijel, koji ima 32 godine, i Aleksandra, koja je navršila 21, ne žele da se njihova imena i fotografije vrte po portalima i žutoj štampi.

- Trudimo se da ih izolujemo od javnih medija i od televizije, štampe. Nema potrebe. Suzana i ja smo toliko eksponirani, naša deca neka žive lepo i u miru. U svojoj privatnosti. Smatramo da je to jedan normalan i korektan vid odgoja naše dece. I sami su se izjasnili da ne žele da budu u javnosti jer se ne bave javnim poslom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading