Posle Beovizije pokrali pevača: Hari Mata Hariju ukrali sat od 15.000 evra!

Autor: Z. S. R.

Zabava

09.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Mata Hari doživeo je šok nakon finalne večeri Beovizije, kada je opljačkan u svojoj hotelskoj sobi!

RepublikaFoto: instagram.com/harimatahariofficial
Hari Mata Hari

Kako Srpski telegraf saznaje, pevač je ostao bez skupocenog roleksa od 15.000 evra, i to dok je pevao na bini RTS. Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima sat je nestao iz njegove sobe, što je shvatio po povratku u hotel.

- Hari je ostavio sat na stolu u hotelskoj sobi i otišao na nastup, gde se zadržao nekoliko sati. Nije ni sumnjao da sat može da nestane. Kada se nakon nastupa vratio u sobu, bio je šokiran. Odmah je sišao na recepciju da prijavi nestanak i da zatraži snimak sigurnosnih kamera. Osoblje mu je izašlo u susret i odmah su mu dali snimke na uvid - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Sem čistačice koja u hotelu radi godinama niko nije primećen u hodniku na prvom spratu, gde je Hari imao sobu. Nikom nije bilo jasno kako je moguće da pevaču nestane vredan sat, dok ponovo nisu ušli u sobu i videli da je zaboravio da zatvori vrata od terase.

RepublikaFoto: Promo foto
Hari Mata Hari

Kako dalje navodi isti sagovornik, očigledno je lopov ušao kroz terasu i tako ojadio pevača koji se trudio da prebaci odgovornost na osoblje. Međutim, njemu je rečeno da hotel odgovara samo za nestanak vrednosti iz sefa, koji poseduje svaka soba, dok za nestanak stvari koje se ostave u samoj sobi ne odgovara.

Varešanović zaboravio da zatvori vrata od terase, odakle su lopovi ušli i sa stola uzeli roleks

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevača, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Hari Mata Hari nastupio je u revijalnom delu finalne večeri Beovizije u nedelju uveče. Pored njega nastupile su i Marija Šerifović, Bebi Dol i Ekstra Nena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading