Darko Kostić opet priveden: Drogirao ljubavnika pa povodom nemilog događaja šokirao izjavom!

Autor: Alo.rs

Zabava

07.03.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros se u medijima se pojavila vest da je modni kreator Darko Kostić ponovo priveden i to zbog incidenta koji se dogodio nešto pre 5 sati u ulici Knjeginje Ljubice u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić

Kako se pisalo, B.Z. (25) iz Podgorice se tokom prošle noći navodno našao u svom stanu sa Kostićem, kojeg je upoznao preko jedne društvene mreže. B.Z. je ispričao da je Kostić sa sobom doneo flašu koka-kole i da su popili po čašu, nakon čega se nije osećao dobro i počeo je da gubi svest. Tada ga je, prema izjavi B.Z., Kostić udario otvorenom šakom u glavu i zatražio mu da skine pidžamu! B.Z. je prijavio slučaj policiji, koja je tokom pregleda odeće pronašla PVC kesicu u kojoj se našla praškasta materija za koju se pretpostavlja da je opojna droga “spid”.

U stanu u kom se dogodio incident, pronađene su i tablete “Dijazepama”, a protiv Kostića je navodno podneta krivična prijava.

Dizajner se sada oglasio putem svog Fejsbuk profila.

- Ja jesam pogrešno odreagovao i agresivno i nasilno odreagovao na provokacije, a nisam trebao, a sve ostalo je "copycat"! Ni prvima nije uspelo! Izvinjavam se zbog incidenta, ali posle svih laži koje sam preživeo, dobro je i sve prošlo. Više neću reagovati na provokacije. Darko Kostić - napisao je on.

Foto: facebook.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading