TUŽNO! Potresna ispovest Jovane Joksimović: Voditeljka otkrila stvari iz privatnog života nepoznate javnosti!

Autor: Blic

Zabava

06.03.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna voditeljka Jutarnjeg programa i supruga jednog od naših najpoznatijih pevača Željka Joksimovića, Jovana ističe kako zbog posla ustaje pre zore i nikada nije slobodna u jutarnjim časovima.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Jovana Joksimović

Ona naglašava da je navikla da se budi i pre svitanja, da joj to nije naporno, ali da joj najteže pada to što tokom radne nedelje ujutru nema vremena za svoju decu.

- Zbog karijere žrtvujem i žrtvovala sam najveći segment privatnog života, a to je buđenje sa svojom decom i to je nešto što je nenadoknadivo. Ne žalim, jer sam sama to izabrala, ali moja deca ne znaju za jutra tokom radne nedelje sa mamom, znaju za vikende, pa ajde to je nešto - rekla je ona i otkrila kako deci nadoknađuje vreme.

- Morate nešto da žrtvujete, da nisam to, onda bih žrtvovala svoj posao. Izabrala sam ovako, zato sam celo popodne i veče sa njima, pa mislim da je to okej tako - objašnjava Jovana koja je jako vezana sa svoje klince, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Jovana i Željko

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mima

07.03.2020 20:18

Pre zore ustaju i zene spremacice,prodavacice,policajke,medicinske sestre ali i ja doktorka sa zavrsenim drzavnim fakultetom,u roku,samo sto imam zaradu 10 puta manju od jovaninog ustajanja i ne stignem da se nasminkam .ali to nije tuzna ispovest,vec realnost....