(VIDEO) Nema dalje! Skinula se Vesna Zmijanac?! Pevačicine gole dude u GRO planu!

Autor:

Zabava

04.03.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Vesna Zmijanac je pre tačno 26 godina snimila i više nego skandalozan spot za to vreme u kome se pojavljuje devojka golih grudi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vesna Zmijanac

Ona je 1994.izdala album ''Idem preko zemlje Srbije'' koji je bio satkan samo od hitova. Pesma ''Idemo na more'' bila je namenjena mlađoj populaciji, ali je spot bio za one iznad osamnaest.

Naime, pred sam kraj spota vidi se devojka u toplesu koja otpozadi izgleda kao Vesna. Nekoliko sekundi u kadru su njene gole grudi. Publika je u to vreme mislila da je to Vesna i da se ona skinula polugola za potrebe videa.

Ni danas ne vlada ništa drugačije mišljenje. Svi se pitaju da li je ta devojka golih grudi zapravo njihova omiljena pevačica. Kako joj skidanje nikada nije bilo strano i pionirka je u svlačenju za ondašnje magazine. Ona nikada nije potvrdil da je to ona, ali nije ni demantovala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading