FRKA U BEKSTEJDŽU BEOVIZIJE! Ponašanje pevačice prema Kiji iznenadilo prisutne: Svi navijali za Gocu Tržan, ona je groblje za nju!

Autor: Informer

Zabava

04.03.2020

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju na održanoj "Beoviziji" našlo se i mnošto pripadnika domaćeg džet-seta, među kojima su bile i pevačice Goca Tržan i Kija Kockar.

RepublikaFoto: Prntscrin
Goca i Kija

Kako prenosi "Informer", njih dve su, na iznenađenje svih, u potpunosti ignorisale jedna drugu.

- Kada je Goca stigla na "Beoviziju" da podrži svog favorita, prošla je pored Kije kao pored turskog groblja - ispričao je izvor koji se našao na licu mesta.

- Celo veče su se trudile da se ne sretnu - dodao je izvor, poručujući da je Tržanova bila u bekstejdžu kao podrška mladog jutjubera koji se predstavlja pod imenom Andrija Jo, dok je Kockareva podržavala sastav "Hurricane".

Uzrok sukoba između pevačica je nepoznat, premda je javnost svojevremeno brujala o Gocinim izjavama, datim povodom dolaska Kije u žiri "Pinkovih zvezdica", u kojima je poručila da Kockareva "nije njena koleginica, te da to nikada neće biti".

Naime, mnogi su na strani pevača kada za Kiju kažu da nije pevačica, pa su tako ovog puta podržali Gocu s obzirom da je godinama izvrsna pevačica čija reč se itekako vrednuje kada je sud o pevanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

04.03.2020 10:04

Frka na rts. Da nije mozda uso terorista ili postavljena bomba ili drzavni neprijatelj a mozda Kurti,Haradinaj,? Smesna si Olja

Odgovori 13 2
Milan

04.03.2020 10:13

Goca "nije njena koleginica, te da to nikada neće biti". Ne pita se Goca. Pita se narod. Goca zaboravila šta je radila kada je bila mlada, da je uništila jednu uspešnu muzičku grupu. Ostarila pa zaboravila.

Odgovori 14 3
STANKOiMILAN

04.03.2020 10:21

Nama je Kija od Goce draža i milija.

Odgovori 17 4