ČESTITKE IZOSTALE! Konkurencija iskulirala Hurricane: Kolege su u šoku jer smo pobedile, tužni su što nisu oni, pa su se razbežali!

Autor:

Zabava

03.03.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je u nedelju uveče izabrala predstavnika na predstojećoj Pesmi Evrovizije i taj zadatak publika i stručni žiri poverili su prelepoj ženskoj trojki grupi Hurricane sa pesmom "Hasta la vista" u prevodu "Vidimo se", kao u planetarno poznatoj replici Arnolda Švarcenegera iz kultnog filma "Terminator 2".

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane

Jedna crnka i dve plavuše Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević odmah nakon proglašenja obećale su da će očarati Evropu i dati sve od sebe da se visoko plasiraju.

- Goreće Roterdam i Holandija od našeg nastupa. Imamo dva meseca da se spremimo da oduševimo Evropu - rekla je za Srpski telegraf prezgodna Ivana Nikolić, koja je prošle godine očarala i holivudsku zvezdu Džonija Depa dok je snimao film u Srbiji.

- Ako nam se javi da nam čestita, vodimo i Džonija sa nama da nam bude deo scenografije. Prvo da se pojavi kao pirat sa Kariba, a onda i u drugim filmskim kostimima. To bi bilo vau - šalile su se seksepilne pevačice.

 

 

 Možda su bili samo tužni što nisu oni pobedili, rekla je Sanja Vučić

Međutim, ono što je svima kraj malih ekrana i prisutnima u studiju na Košutnjaku, gde se održala Beovizija, odmah upalo u oči jeste da pobednicama niko od kolega nije čestitao nakon zvaničnog proglašenja, već su napuštali studio. Iako im je krivo što su njihove kolege pokazale sujetu i otišle sa lica mesta pre nego što su poželeli sreću svojim koleginicama u Holandiji, devojke sa snagom uragana, kako kaže njihovo ime grupe, tražile su opravdanja za kolege.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

- Nisu stigli da nam čestitaju, u šoku su. Učinilo vam se da im je krivo što smo mi pobedile, a možda su bili tužni što nisu oni. Čuli smo povike: "Bravo, bravo" kad smo izlazile na scenu - pomirljivo je ispričala Sanja.

Ozarenog lica, nasmejana Ksenija, ćerka Nenada Kneževića Kneza, odmah je istakla da još nisu svesne uspeha koji su postigle.

- Sada se osećamo uzbuđeno, umorno, srećno, sve nam se pomešalo. Pitajte nas sutra, sada nam se mnogo spava. Idemo na picu i pljeskavicu, pa u krevet - rekla je Ksenija, a Ivana je objasnila da im tek predstoji naporan rad kako bi maksimalno dobro spremile nastup za evrovizijsku scenu uz neka iznenađenja u odnosu na Beoviziju.

- Smislićemo šta ćemo da promenimo da budemo još spektakularnije. Nismo stvarno očekivale pobedu i bilo je gusto. Naiva je bila naš favorit, ali i Marko Marković i Igor Simić, koji je iskidao. Lepa energija je bila među nama na probama i verujemo da će nam naknadno kolege čestitati - iskrena je Ivana.

 

 

Foto: printscreen/RTS

Andrija Jo: Nema zle krvi među nama

U jednom trenutku sa vrha stepeništa ispod kog smo radili intervju sa grupom Huriccane pojavio se jedan od favorita Beovizije, jutjuber Andrija Jo, koji se vratio da ipak devojkama čestita trijumf.

- Bravo, devojke. Svaka čast - vikao je Andrija odozgo, što su pevačice oduševljeno pozdravile.

- Hvala i bravo, Andrija, pokazao si da nema sujete među nama.

Pre nego što je otišao, povikao je:

- Nema zle krvi. Ja sam rekao da najbolji treba da pobedi.

Foto: instagram.com/mojicevic.bane

Bane: Kolege me nisu podržale

Bane Mojićević jedan od retkih narodnjaka na festivalu Beovizija, a otkrio nam je da ga niko od kolega iz "Zvezda Granda" nije podržao na Beoviziji.

- Niko od mojih drugara iz "Zvezda Granda" me nije zvao kad se pročulo da sam kandidat za Evroviziju, ali sam imao podršku nekih drugih pevača, prvenstveno mog kuma Dejana Matića - iskren je Bane.

Olja Kovačević: Žao mi je Kije!

Komentarišući otkud Kristina Kija Kockar u zelenoj sobi uz pobednice Beovizije, budući da je stav javnog servisa građana Srbije da se rijaliti i sve vezano za njih izbegava u širokom luku, urednica zabavnog programa RTS Olivera Olja Kovačević rekla je:

- Kiju su Hurricane prijavile kao deo svog tima i nije bilo razloga da je ne primimo. Inače, rijaliti je forma koju posmatram kao robovlasnički odnos i žao mi je sve rijaliti-igrače što prodaju dostojanstvo koje nema cenu.

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Šerifović: Nikad više Evrovizija

Čestitam devojkama i želim im sreću u Holandiji, ali što se tiče mog učešća na Evroviziji u budućnosti, ono se neće desiti. Bilo bi suludo da nakon pobede opet nastupam i, recimo, osvojim 17. mesto i da se onda obesim - rekla je Marija na sebi svojstven način.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Sedele u centru grada i slavile

Dan nakon pobede članice grupe Hurricane su provele dosta mirno da bi im se što bolje slegli utisci, a paparaco Srpskog telegrafa snimio ih je kako u jednom kafiću u centru Beograda piju kafu sa saradnicima. Posle samo nekoliko sati sna pevačicama se nije video umor na licu, doduše, i šminka im je bila dobar saveznik u kamuflaži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
pokerface

03.03.2020 08:28

Kupile su prvo mesto,takodje mislim da su medijski one najvise ispracene za razliku od ostalih kandidata. Predvidjam visoku 13 poziciju na ES.

Ozren

03.03.2020 09:40

Sramota je ne čestitati pobedu.

miroslav

03.03.2020 14:08

Beovizija bi trebala da sluzi da se odabere najbolja pesma za Evroviziju, a ne sta se svidja vecini danas u Srbiji koja je nonstop bombardovana karleusom i ekipom, u cije dvoriste i ova pesma spada. Tako da ova pesma moze da prodje za klubove, kao i katastrofalna Neda Ukraden, ali nikako neće proći na Evroviziji. Jedina pesma koja bi možda imala šanse je Ples za rastanak ili Baš baš (uz drastičan remont koreografije), ali sad je kasno, idu napucane ribe sa splavova. Jedino mi je drago što nije otišao onaj trubač sa kolačima, istinski bi me bilo sramota što sam iz Srbije da smo poslali tu ekipu

zora

04.03.2020 03:39

Ocarati na koji nacin?? Golotinjom, zadnjicom glasom ili muzikom? Marija je od svega imala glas i muziku pa se i danas o tom nastupu prica. Primecujem da se danas u prvi plan stavlja ovo prvo, da su devojke napumpane i polu gole a to nije kvalitet koji se ceni. Devojke su prepotentne i bice 5-6 od pozadi.Uvek smo sebi davali naj vecu prognozu pre nastupa a videli smo i zadnji put gde smo bili. Pesma je bila precenjena i lomili su nam usi sa velikim kvotama i dobrim plasmanima na kladionicama. Skoci pa reci hop.