(FOTO) "IMAŠ LEPU GUZU": Evo šta je Sloba radio sa OVOM zgodnom pevačicom, dok je bio sa Kijom u braku, procureli svi detalji!

Autor: Pulsonline

Zabava

02.03.2020

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović otpočeo je vezu sa blogerkom i pevačicom Lunom Đogani tokom prve sezone rijaliti programa "Zadruga", iako je tada bio oženjen sa Kristinom Kijom Kockar, koja je nakon njegovog javnog priznanja ušla u "Imaginarijum" i suočila se sa njim.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Kako je vreme odmicalo, krenulo je da se šuška da Radanović nije svoju suprugu prevario samo sa Lunom, već da su postojale još neke devojke koje su mu zapale za oko dok je bio zauzet.

Tako su tada u javnost isplivale i poruke u kojima je Sloba hvalio telo svoje koleginice iz "Pinkovih Zvezda", Lejle Zahirović, koja je tada bila maloletna.

Njena menadžerka tada se oglasila u programu uživo telefonskim pozivom i rekla sledeće:

- Gospodin Slobodan je izostavio bitan detalj, da je Lejla tada bila maloletna i dolazila je u pratnji roditelja. On je pisao degutantne stvari. Lejla radi večeras u jednoj diskoteci, nema potrebe da traži bilo kakvu slavu preko njega... Njoj je jednostavno bilo žao Kije i zato nije objavila poruke. Lejla nije htela ništa, i na tome se to završilo. Ali on je upućivao poruke "imaš lepu guzu" jednoj maloletnici, što je vrlo degutantno - izjavila je Lejlina menadžerka i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????????ć Official® (@lejlazahirovic__) on Dec 20, 2019 at 1:16pm PST

 

- On je koristio svaku situaciju i u studiju tokom takmičenja. To je trajalo, ali Lejla je to odbijala. Njoj je žao Kristine kao žene, saoseća se sa njom i Kristina ima veliku podršku odavde - dodala je Lejlina menadžerka.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar

- Lejla je ćutala o porukama samo zato što joj je žao Kristine - ponovila je menadžerka, a na pitanje da li je Lejla imala priliku da upozna Kiju rekla je:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????????ć Official® (@lejlazahirovic__) on Dec 11, 2019 at 12:32pm PST

 

- Koliko sam upućena, Kristina je uvek dolazila da bodri svog muža, tako da su svi znali da ona postoji. Nisu nikad razgovarale, ali je znala za nju - završila je.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jana

02.03.2020 13:45

Ova vest je stara 2 godine o njemu i Lejli... lol decko se zeni,nije uredu pisat o njemu to

Odgovori 4 21
mina

02.03.2020 19:16

sloba je los covek dno dna

Odgovori 20 1
Vojkan

02.03.2020 19:57

Sloba nije čovek za brak. Niti je veran niti je vredan.

Odgovori 14 1
Milos

03.03.2020 12:39

G*vno bio g*vno ostao!

Odgovori 10 0