Najpopularniji mladi jutjuber oduvao beovizijsku scenu: Andrija Jo oduševio scenskim nastupom!

Autor:

Zabava

01.03.2020

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalista Beovizije Andrija Jo, večeras je nastupio pod rednim brojem četiri sa pesmom "Oči meduze" , a njegov nastup, po komentarima gledalaca, najzapaženiji je ove godine. Mladi jutjuber, koji je debitovao na ovom takmičenju, pokazao je svojom hrabrošću da može da stane u koštac sa mnogo iskusnijim pevačima.

RepublikaFoto: Printscreen
Andrija Jo

Andrija je veoma uzbuđen nakon nastupa, a kako kaže, sad je sve na žiriju i publici.

- Prezadovoljan sam. Imao sam veliku tremu jer je ovo moj fakticki prvi nastup uživo, ali uz mnogo truda mislim da sam dao svoj maksimum. Hvala ekipi koja mi je pomogla da sve ovo ovako izgleda i hvala svima koji me podržavaju. Glasajte, sad je sve na vama i žiriju - poručio je Andrija. 

 Mladi Leskovčanin oduševio je publiku performansom u finalu Beovizije koji parira svim svetskim standardima.
RepublikaFoto: Printscreen

Maestralna režija Miloša Šarovića u kombinaciji sa neverovatnom koreografijom koju je izvela plesna grupa Ziga Sotlar, doprineli su da ovaj talentovani momak može s ponosom da predstavlja Srbiju u Roterdamu na pesmi Evrovizije.

Andrija je sudeći po priloženom imao najefektivniji, ali i najskuplji nastup. Mnoštvo efekata, devojka meduza koja se vinula u vazduh i impozantna priotehnika samo su neki od elemenata koji su doprineli da se Andrijin nastup izdvoji od konkurencije.
Iako je bilo komentara da jutjuber ne može da peva uživo na Beoviziji, Jović je ponovo demantovao negativne komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading