(FOTO) ŽIVI KROZ NJU: Ona je sestra pokojne Ksenije Pajčin!

Autor:

Zabava

28.02.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ksenija Pajčin, tragično izgubila život pre deset godina, a iza sebe ostavila je sestru po ocu Miu Pajčin, za koju mnogi kažu da je preslikana ona.

RepublikaFoto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin
Ksenija Pajčin

Mia često na na svom Instagramu objavljuje fotografije, a zbog lepote kojom pleni mnogi je porede sa sestrom, koja je važila za jednu od najlepših pevačica na domaćoj janoj sceni. Ona je jednom prilikom otkrila i da želi da nastavi sestrinim stopama, bar donekle, tačnije da se oproba u glumačkim vodama i istakla je da se divila Kseniji.

- Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se - istakla je Mia jednom za "Kurir".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ? M I A P A J Č I N ? (@pajcin_m1a) on Jun 19, 2016 at 11:17am PDT

Podsetimo, Ksenija je ubijena 2010. godine u svom stanu na Voždovcu, kada je njen tadašnji partner Filip Kapisoda prvo ispalio nekoliko hitaca u nju, a potom ubio sebe. Ona je sa crnogorskim manekenom pre toga bila dve godine u emotivnoj vezi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading