SVETSKI A NAŠ: Andrija Jo izdominirao na "Beoviziji", spektakularnim nastupom srušio sve predrasude!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Jo večeras je spektakularnim nastupom na Beoviziji srušio sve predrasude kada je njegovo scensko i pevačko umeće u pitanju.

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Andrija Jo

Mladi Leskovčanin oduševio je publiku u studiju i kraj malih ekrana izvedbom pesme "Oči meduze", a nastup koji je priredio na polufinalu Beovizije parira svim svetskim standardima.

Maestralna režija Miloša Šarovića u kombinaciji sa neverovatnom koreografijom koju je osmislio koreograf Ziga, doprineli su da ovaj talentovani momak može s ponosom da predstavlja Srbiju u Roterdamu na pesmi Evrovizije.

Andrija je sudeći po priloženom imao najefektivniji, ali i najskuplji nastup. Mnoštvo efekata, devojka meduza koja se vinula u vazduh i impozantna priotehnika samo su neki od elemenata koji su doprineli da se Andrijin nastup izdvoji od konkurencije.

Iako je bilo komentara da jutjuber ne može da peva na Beoviziji, Jović je ponovo demantovao negativne komentare.

Uz pomoć naše pop zvezde Goce Tržan, koja je Andriju svakodnevno pripremala za nastup na Beoviziji, on je zadao mnogim pevačima ozbiljan zadatak za finale.

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading