SUZE SAME TEKU! Doktori su rekli,"neće biti dobro": Nataša Bekvalac otkrila istinu o kćerkici!

Autor:

Zabava

28.02.2020

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Natašu Bekvalac današnji datum je jedan od najvažnijih, budući da proslavlja rođendan mlađe ćerke Katje. U pevačicinom domu danas je veliko slavlje, a njena naslednica Katja slavi drugi rođendan.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša sa ćerkama Hanom i Katjom

Nataša je ćerkici ovim povodom posvetila emotivnu poruku, koja je mnoge raznežila i naterala im suze na oči.

- Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro... nas dve smo znale da će biti... sećam se da su rekli dan kada ćeš se roditi... znala sam da će biti onako kako ti budes želela... od trenutka kada si se rodila, pa i pre, kroz tebe upoznajem sebe, učis me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi LJUBAV! Sećam se kako si me naučila šta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice... najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama Katarina moja. Srećan rođus sine moj - napisala je pop zvezda.

Odmah su usledile brojne čestitke i najlepše želje za malenu Katju, koje su uputili Natašini prijatelji i pratioci.

Nataša često ističe da su naslednice Hana i Katja njena najveća snaga, a nakon Katjinog, porodica će proslaviti i rođendan pevačicine starije ćerke Hane, koja u martu puni 13 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading