REPUBLIKA SAZNAJE! Horor u Grockoj: Prebijena pastorka Biljane Sečivanović!

Autor:

Zabava

27.02.2020

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Biljana Sečivanović večeras je imala traumatično iskustvo u svojoj porodici.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Sečivanović

Naime, do ekipe portala Republika došla je informacija da je prebijena pastorka pevačice Biljane Sečivanović i da je pretukao roditelj jedne njene školske drugarice. 

Povodom ovih navoda pozvali smo Biljanu koja nam je potvrdila tačnost ove informacije i vidno usplahirena ispričala kako je došlo do ovog nemilog događaja. Kako je rekla ćerka njenog budućeg muža Aleksandra nalazi se u Urgentnom centru i ima ozbiljne povrede. 

- Dete nema punih 17 godina, trenutno se nalazimo u Urgentnom centru. To je roditelj njene drugarice koji ju je pretukao. Čekamo da se uradi skener glave jer joj je oko plavo i ima bolove. Do incidenta je došlo tako što su između njih postojale neke sitne čarke, one dečije. One su bile drugarice ali više nisu. Bilo je prozivki od strane jedne i druge i pretnje. Otac te devojčice je došao u školu i čekao u kolima Nikolinu i još par devojčica pratio od srednje škole do centra Grocke. Kasnije su iz automobila izašli on i njegov otac. On je prvo krenuo na jednu drugu devojčicu koja se sklonila i onda je on krenuo da pesniči Ninu - rekla je Biljana Sečivanović za Republiku. 

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana i Aleksandar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

28.02.2020 11:37

Pretučena je maloletna devojka bez razloga. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja, ali ovo je preterano nasilje. Treba ih kazniti zatvorom bar godinu dana.