Tipsarevići šire biznis u Crnoj Gori: Janko otvara tenisku akademiju, a Biljana butik!

Autor:

Zabava

28.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka Biljana Tipsarević, koja je trenutno u šestom mesecu trudnoće, i njen suprug doskorašnji teniser Janko Tipsarević ozbiljno su se posvetili razvoju privatnog biznisa.

RepublikaFoto: instagram.com/tipsarevicjanko
Janko i Biljana Tipsarević

Naime, uskoro će početi da radi njihova teniska akademija u rizortu Portonovi, koji je otvoren pre šest meseci na ulazu u Bokokotorski zaliv.

U jednom od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u čitavom regionu u koji je uloženo više od pet stotina miliona evra, a koji se nalazi u Kumboru kod Herceg Novog, osim Jankove teniske akademije, Biljana je planirala da otvori butik svojih kreacija zbog tamošnje visoko platežne klijentele, uglavnom inostrane, koja je već pazarila dobar deo rezidencija.

Šuška se da je skladni par kupio i basnoslovno skupu nekretninu u Boki

- Janko i Biljana su oduševljeni Bokokotorskim zalivom i novim rizortom Portonovi, te su odlučili da posao iz Srbije prošire i u tom delu Crne Gore. Tipsareviće su savetovali prijatelji na ovaj korak, budući da Janko već skoro deset godina u Beogradu ima privatni biznis, gde razvija mlade tenisere u svojoj akademiji, koja radi na dve lokacije, a uz to se logično nametnulo i da njegova supruga u Crnoj Gori otvori novo prodajno mesto zbog interesovanja dama za njene haljine i druge kreacije koje stalno raste. Janko će u Portonovom organizovati u izuzetnim uslovima letnje kampove za mlade tenisere iz čitavog sveta koji se interesuju za njegove programe - ispričao je za Srpski telegraf izvor blizak Janku.

Takođe, pojavile su se i glasine da su lepa Bilja i šarmantni Janko pazarili i skupu nekretninu na ovom delu Jadrana, gde će njihova uskoro četvoročlana porodica imati svoju morsku oazu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading