OVOME SE NIJE NADALA! Cecina ćerka prošla kroz dramu: Anastasiju izdali saradnici, procurila joj pesma na Tviteru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović preživela je dramu zbog toga što je njena nova pesma "Heroina" u utorak osvanula na društvenoj mreži Tviter i počela da se deli neviđenom brzinom.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Anastasija Ražnatović

Kako Srpski telegraf saznaje, Cecina naslednica imala je samo 24 sata da uradi video kako bi novu pesmu plasirala na Jutjub i samim tim se osigurala da joj je niko neće iskopirati. Upućeni tvrde da su upravo Anastasijini saradnici glavni krivci što se pesma našla na društvenim mrežama.

- Nedovršenu verziju Anastasijine pesme u telefonu su imali svi članovi njenog tima koji su učestvovali u osmišljavanju kampanje, kao i vizuelnom izgledu koji će pratiti promociju. Neki od njih u želji da se pohvale kako poseduju pesmu delili su je svojim prijateljima, koji su je plasirali u javnost. Za kratko vreme pesma se raširila toliko da gotovo nije bilo korisnika Tvitera koji je nije čuo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra mojim radom i trudom, kaže Cecina ćerka

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

- Prava panika nastala je kada su ljudi krenuli da komentarišu pesmu javno i da označavaju Anastasiju, nakon čega se oglasio i njen tim, koji se trudio da istraži ko je pesmu plasirao. Pojedinim korisnicima slali su i direktne poruke u inboks koje su ubrzo svi mogli da vide. Pojedinci su išli toliko daleko da su se i verbalno obračunavali sa ljudima koji poseduju pesmu.

Kako bi rešila agoniju u koju je upala, Anastasija je odlučila da angažuje najboljeg videologa kod nas kako bi joj u što kraćem roku uradio video za pesmu "Heroina" i da istu izbaci na Jutjub. Sve to joj je pošlo za rukom u samo 24 sata i numeru je premijerno pustila na Cecinom kanalu.

Foto: youtube.com/printscreen

I pesme Ane Nikolić procurile pre vremena

Pored Anastasije, i Ana Nikolić susrela se sa istim problemom. Njene pesme sa povratničkog albuma takođe kruže Tviterom, a sumnja se da je ista osoba plasirala i njene pesme i Anastasijinu. Budući da njih dve imaju identične saradnike, nije teško zaključiti da se radi o istom čoveku.

RepublikaFoto: Privatna Arhiva/Lepa Couture/LaDolaLu

Naše navode Anastasija je potvrdila u prvoj izjavi koju je dala nakon izbacivanja pesme.

- Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesme "Heroina", koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu, procurila je u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozvolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra mojim radom i trudom, pogotovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je "Heroina" nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike - izjavila je Ražnatovićeva.

Inače ovom numerom Anstasija je najavila svoj album prvenac koji bi do leta u potpunosti trebalo da ugleda svetlost dana. Iza ovog umetničkog spota stoji mlađi reditelj Ljubba koji je do sada uradio veliki broj spotova kako za domaće tako i za svetsko tržište. Posle neviđene drame, oglasila se i Ceca i na svom Instagramu napisala: Najponosnija sam na celom svetu Heroina je stigla. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Arh

29.02.2020 00:06

Seljancura, mama pevaljka, tata probisvet. Samo na Balkanu, ona moze da glumi Nekog, dziberka mala.

Sudija

29.02.2020 15:31

Pa jaooooo bre !!! Nemogu sada zaspati !!!