Drugarice se malo zaigrale: Kija i Kaća zadovoljavale jedna drugu igračkama iz se*si šopa: Evo kako su stimulisale intimne delove tela jedna drugoj!

Autor: Kurir

Zabava

27.02.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković je otkrila da je zajedno sa Kijom Kockar posećivala s*ks-šopove po Americi i da su zajedno kupovale "igračke" koje su kasnije isprobavale u hotelskoj sobi.

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official
Kaća i Kija

- Kija i ja smo spavale u istom krevetu i jedne večeri smo došle na ideju da se snimamo. Pre toga smo u s*ks-šopu kupile čipkasti donji veš, maske i lisice. I još neke igračke, ali ne bih sve otkrivala. Razumite nas, dugo smo bile same u Americi, pa smo morale malo da se igramo - rekla je Kaća. 

- Kupile smo donji veš na daljinski. To su gaćice sa masažerima kojima stimulišete intimne delove tela. Jednog dana smo se malo igrale pa smo zamenile daljinske. Tamo sam ja mrdala Kijine gaćice a ona moje. Bilo je baš zanimljivo - kazala je Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading