Fudbaler pazario nekretninu za naslednika u Noletovom komšiluku: Luka kupio sinu stan od 300.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Luka Jović kupio je sinu Davidu za prvi rođendan nekretninu od 100 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

Foto: instagram.com/lukajovic
Luka Jović sa sinom Davidom

Kako Srpski telegraf saznaje, Jović je pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković. Fudbaler Madridskog Reala je, prema tvrdnjama upućenih, želeo već u prvoj godini života da obezbedi sina jedinca i za to nije štedeo novac.

- Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je pozicioniran na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: Youtube.com/Aljoša Petrović
West 65

- Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi.

Kako dalje saznajemo, stan u kojem mališan trenutno boravi sa majkom Anđelom Manitašević u vlasništvu je fudbalera, a njegov sin i bivša izabranica imaju pravo uvažavanja i ta nekretnina će, po tvrdnji izvora, ostati Anđeli.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić/Starsport
Anđela, David i Luka

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa fudbalerom, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive, kao ni majka njegovog deteta Anđela.

Podsetimo, Luka Jović i Anđela Manitašević u ponedeljak gala proslavom obeležili su godinu dana od rođenja njihovog sina Davida.

Preko 200 zvanica okupilo se u jednom prestoničkom elitnom restoranu. Iako se tata Luka nije pojavio na proslavi rođendana sina jedinca zbog, kako su naveli stomačnog virusa, svi gosti su se lepo zabavili uz Slobu Radanovića i Ivanu Pavković.

Prve komšije Lukas i Novak

David Jović, koji je na poklon od oca za prvi rođendan dobio stan u elitnom naselju, živeće u komšiluku sa Acom Lukasom i Novakom Đokovićem, koji su takođe pazarili nekretninu u tom naselju. Pored njih, svoj novi dom kaparisao je i Saša Matić u istoj zgradi gde i Luka, a spekuliše se da je i Novak takođe deci kupio stanove u pomenutoj zgradi kako bi živeli u komšiluku. Po navodima izvora, za stan koji je već pazario Novak je dao 545.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading