Jovićev sin slavi prvi rođendan: Tata Luka nije uspeo da dođe, a evo koliko je iskeširao za proslavu divnog dana svog mezimca!

Autor: Kurir.rs

Zabava

24.02.2020

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović i njegova nekadašnja partnerka Anđela Manitašević organizovali su proslavu povodom prvog rođendana njihovog sina Davida.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić/Starsport
Anđela. David i Luka

Gala zabava je zakazana u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a fudbaler je kompletnu organizaciju slavlja prepustio majci svog jedinca. 

On je, sa druge strane, zbog obaveza prema klubu i Ligi šampiona iznajmio privatni avion da na nekoliko sati dođe u prestonicu za naslednikov divan dan.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Sve je spremno za proslavu Davidovog prvog rođendana

Međutim, ovaj plan mu je na žalost, po svemu sudeći propao. 

- Luka je imao problem neki... stomačni virus. Nije dobio dozvolu. Tako da David ide sutra u Španiju, pa ćemo i sutra u Španiji da napravimo isto ovako (slavlje) - rekao je ponosni deda.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Anđela Manitašević

Sportista nije štedeo kada je restoran u pitanju - on je platio najskuplji meni, koji iznosi 45 evra po osobi, što znači da će za iće i piće iskeširati 9.000 evra. Za čitavo slavlje on je iskreširao 22.000 evra, a neki su sigurni da za ovakvu gala proslavu nije moglo biti potrošeno manje od 50.000.

Što se muzičkog repertoara tiče, Luka je i tu i te kako odrešio kesu! Anđelina i njegova želja je bila da pevaju Ivana Pavković i Slobodan Radanović, a angažovan je i još jedan muzički par. Prema rečima prenose mediji, nije planirano da dođe Lukina devojka Sofija Milošević, kao ni Anđelin novi dečko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nenad

25.02.2020 00:46

Iskeriao!?Pa dajte ljudi,pretvarajte se bar da ste novinari a ne ulicari.