Odgledala snimak: Ovo je reakcija Ane Nikolić na imitaciju Miljane Kulić, nije želela mnogo da komentariše, ali je sve opisala jednom rečju!

Autor:

Zabava

24.02.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se!

RepublikaFoto: Youtube.con/Two Louder TV
Ana Nikolić

Pop zvezda Ana Nikolić napravila je pravi bum pesmom "Bilo je lepo" s novog, povratničkog albuma "Klinka", te ne treba da čudi što je učesnica "Zadruge" Miljana Kulić rešila da otpeva baš tu pesmu na "Zadrugoviziji" održanoj u subotu uveče.

Miljana je u potpunosti "skinula" Anu, njen izgled u spotu i upečatljivu scenu i otpevala trenutno najveći hit u Srbiji, čime je do suza nasmejala milione gledalaca, publiku u studiju, kao i žiri, koji ju je te večeri nagradio visokim ocenama.

Nastup Miljane Kulić odmah je postao viralan, pogotovo na Jutjubu, na čijoj trending listi trenutno zauzima visoko osmo mesto. I sama Ana Nikolić ispratila je Miljanin nastup:

- Ma, ludilo - bilo je sve što je uspela da kaže Ana, koja je sve vreme umirala od smeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

24.02.2020 18:38

Samo gluma dobra. I da su pustili plejbek. Ovako čim je Miljana otvorila usta upropastila je sve svojim neponovljivim hrapavim glasom.