(FOTO) Auuu, koliko je se*si! Nives se razgolitila! Muškarci padaju u nesvest!

Autor:

Zabava

22.02.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instrigantna Nives Celzijus, ovaj put je sa pratiocima na Instagramu podelila i deo svog tela koji baš i nemaju često priliku da vide kada se slika

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nives Celzijus

U pitanju je još jedan seksi selfi, koji je vrela Hrvatica rado podelila sa fanovima, a za najnoviju fotku obukla je beli čipkasti brushalter, sako i farmerke.

Ali... Dok ste sigurno očekivali da u prvi plan izbaci bujne grudi, Nives je ovaj put akcenat stavila na stomak. I to go. 

Iako je u prvom planu želela da joj bude nova boja kose, pa je sebe nazvala "brondina", malo ko je uopšte to i primetio.

View this post on Instagram

Ja, brondina ? @rapturhair

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- I slepci bi progledali kada bi te videli - napisao joj je jedan od obožavalaca oduševljenih time što je napokon pokazala i stomak.

Inače, Nives uskoro čeka uloga članice žirija u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", a do tada je fanovi mogu gledati na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading