Pukli joj pršljenovi i grudni koš: Zvezda Granda doživela tešku saobraćajnu nesreću!

Autor: pink.rs

Zabava

21.02.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Vanja Mijatović bila je jedan od modela na reviji "Magija glamura'' poznatog frizera Peđe Božića.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vanja Mijatović

Tom prilikom, ona se prisetila teške saobraćajke koju je imala pre pet godina, a tom trenutku su sa njom u kolima bile njene kolege Ana Sević i Stefan Petrušić.

- Prvi put u životu sam se našla u ulozi manekenke, nije ni čudo pošto imam 155 cm. Super mi je bilo, malo mi je bilo neprijatno, imala sam tremu. Malo mi je bilo neugodno, frka mi je bila da se ne sapletem. Došla sam ovde da ispadne kako treba, bojala sam se da nekim padom ne pokvarim reviju - rekla je Vanja, a onda se prisetila svog učešća u rijalitiju ''Farma".

- Meni je u ''Farmi'' bilo fenomenalno. Dve nedelje sam samo ostala tamo. Nisam imala vremena da se nerviram. Tek sam se oporavila od udesa, tako da mi nije bilo tada do svađe. Ušla sam da bih videla kako je to, nisam ja taj tip, ali sam pokušala da se snađem - kaže pevačica i priseća se saobraćajne nezgode u kojoj je ona bila teško povređena - zadobila je prelome grudnog koša i tri pršljena.

Foto: instagram.com/vanja_mijatovic_vvsr

- Svaki put se stresem kad prođem tuda. Danas je pet godina od udesa. To je moj drugi rođendan. Slavimo život, ljubav... Jeste mi neprijatno, vrati mi se scena, neki fleševi. Setim se kako je meni bilo i kako sam se osećala, kako sam jedva disala i jedva ostala... Ne bude mi ugodno... Nisam imala strah da se opet vozim sa Anom i Petrušićem. Pokušavam da ne razmišljam tako... Ne mora da znači da će svaki put da se desi tako nešto kad zajedno sednemo u kola - rekla je Vanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading