NAKON ŠTO JE ZABAVLJALA TEODOSIĆA, srpska pevačica na slavlju NBA ZVEZDE u Atini!

Autor: Republika

Zabava

20.02.2020

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je srpski reprezentativac Miloš Teodosić na jednoj srpskoj planini organizovao spektakularno otvaranje hotelskog kompleksa, za glas i stas mlade pevačice čulo se čak i do NBA!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Lijana Savić

U turbulentnom životu mlade pevačice Lijane događaja i novih dešavanja ne manjka.

Uprkos pesmi koju promoviše i televizijskih gostovanja, pevačica gotovo svakodnevno nastupa, a u prilog tome da je provod zagarantovan kada ona nastupa, svedoči i činjenica da je nakon nastupa pred brojnim uticajnim ljudima iz javnog života, ovoga puta pevala proslavljenom NBA košarkašu, koji je za svoj rođendan, za prijatelje i kolege, organizovao privatnu žurku u Atini.  

- Molim Vas, o tome zaista ne smem da pričam. Moram da ispoštujem kompletnu organizaciju jer dogovor je da se izuzetno vodi računa o diskreciji – rekla je Lijana.

Nije dalje htela da komentariše ovu proslavu niti da otkrije identitet košarkaša (ime poznato redakciji), a pitali smo je i za nedavni apel koji se dogodio na socijalnim platformama kada je odsekla svoju kosu i samim tim podržala sve žene koje se bore sa kancerom.

- Pa smatram da je moja dužnost da kroz bar svoj medijski prostor iskoristim tu odgovornost i apelujem, skrenem pažnju na goruće teme. Najranjivija sam na nežniji pol, posebno kada su žene bespomoćne. Nadam  se da će bar malo moj doprinos probuditi svet naših ljudi - istakla je pevačica. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading