Ana Nikolić priznala da nema želju za se*som, ali je zato na OVO pukla 70.000 evra!

Autor: Informer

Zabava

20.02.2020

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić provocira i novim izgledom i novim pesmama!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Nikolić

Pevačica se na društvenim mrežama pohvalila neverovatnom transformacijom - sa 93 kilograma spala je na 58.

Pop zvezda svakodnevno trenira i pokazuje zgodno telo, a da bi njen povratak na estradu bio još zapaženiji, snimila je provokativne pesme "Bilo je lepo" i "Klinika", koje za samo pet dana zajedno imaju oko pet miliona pregleda na Jutjubu.

Beogradski mediji došli su do teksta pesme i njenog sledećeg hita "Nije mi do se*sa", koji će Ana uskoro objaviti i kojim će očigledno uzdrmati estradu.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana opasno doterala liniju

- Htela sam sa tobom ljubav, na zemlji i na nebu. Da te zadržim, lagala sam i da čekam bebu. Zbog tebe bih stvarno učinila sve, i stvari koje ne postoje, a ti si se ipak usudio da pitaš da l' je tvoje. Nije mi do se*sa kad na tebe pomislim. Ma nije mi do se*sa, pa samu sebe zagrlim. S njim ja obučena spavam, a i tako se probudim. Ma nije mi do se*sa, a mogu da plačem pred njim. Pustiću ga neka uđe, samo neka uđe u moju sobu, moju garderobu i u ono tuđe. Nek mi se uvuče ove noći ko dim u kosu i sive zidove moje. Samo neka se uvuče u ono što je tvoje -  peva Ana u novoj pesmi.

Ana je za ovu pesmu, ali i za sve ostale s povratničkog albuma snimila spotove. Neke kadrove je uradila u Maroku, gde je odvela tim sa deset ljudi, što ju je koštalo oko 70.000 evra!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading