Neda uzvraća brutalno hejterima: Glupi i zavidni su hteli da me uklone sa Beovizije!

Autor:

Zabava

20.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Neda Ukraden besna je na one koji su pokušali da joj smeste diskvalifikaciju sa Beovizije, pa ih je sve zajedno nazvala glupima i ljubomornima.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Neda Ukraden

Nju smo sreli na jednom prestoničkom dešavanju, gde je došla da degustira morske specijalitete u jednom od najprestižnijih restorana u prestonici. Nedu smo odmah pitali kako je reagovala na navode da je prekršila pravila Beovizije jer je pesmu "Bomba" pustila u javnost pre vremena, što je, po njihovim rečima, van propisa festivala.

- Zašto mene to pitate? Oni su pokušali da sabotiraju moj nastup. Taj je ili glup ili bezobrazan ili zavidan - rekla je Neda, kojoj ovo pitanje nikako nije prijalo. Ona nam je otkrila i da je uskoro očekuje nagrada za životno priznanje i to ni manje ni više nego u Sarajevu.

 Pevačica se u lice smeje onima koji su pokušali da sabotiraju njenu pesmu "Bomba"

- Dobijam nagradu za životno delo u Sarajevu. Prvi put u gradu gde sam počela da pevam. To je za mene značajno jer nisam tamo nastupala - pohvalila nam se Neda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

20.02.2020 10:24

Pravila se moraju poštovati.

Odgovori 18 0
Ana

20.02.2020 12:32

Da li će ovi iz Sarajeva i da joj vrate otetu imovinu?