HITNA OPERACIJA! Drama u domu folk pevača: Aci Lukasu pozlilo, u bolovima dozivao pomoć!

Autor:

Zabava

19.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezdi Aci Lukasu ukazana je hitna medicinska pomoć nakon što je osetio nesnosan bol u leđima.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Aca Lukas

Kako saznajemo, diskus-hernija, sa kojom se pevač već duže vreme bori, uzela je maha i prikovala pevača za krevet. Da stanje nimalo nije naivno, govori i činjenica da mu je lekar preporučio hitnu operaciju, koja je jedini izlaz iz bolne situacije u kojoj se pevač našao.

- Aca se vratio sa tezge nakon vikenda i odmah je legao u krevet. Mislio je da će suzbiti bol lekovima protiv bolova, ali mu nisu pomogli. Kako je vreme prolazilo, on se sve više savijao od bolova, a prvi ko mu je pritekao u pomoć bila je spremačica koja je pozvala Hitnu pomoć kada je videla u kakvom se stanju nalazi Aca - govori izvor blizak pevaču i opisuje dramu u njegovom domu.

Zapomagao je od bolova, zvao je Sašu Matića i Cecu i vikao da će umreti od bolova

- Dok doktor nije došao, Aca je bukvalno zapomagao koliko ga je bolelo. Zvao je čak i neke kolege i vikao im na telefon kako će umreti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne, koja mu je ukazala pomoć. Acu su leđa toliko bolela da ga je doktor bukvalno jedva pregledao. Nakon pregleda i injekcije koju su mu dali kako bi sanirali bol doktor je rekao Aci da više nema odlaganja i da je operacija neophodna - završava priču izvor.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

Kako dalje saznajemo, tu se drama u domu Vuksanovića nije završila. Nakon nekoliko sati, ekipa Hitne lekarske pomoći ponovo je reagovala jer se bol vratio. Tada je i sam pevač shvatio da je operacija neizbežna i angažovao je prijatelje da mu što pre nađu najbolju kliniku u inostranstvu kako bi rešio zdravstveni problem.

Aca: Pa šta ako me bole leđa. Neka puše ku*ac svi koji iznose takve informacije, ja ću se oporaviti

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Lukasa, koji je bio prilično nervozan i nerad da priča na temu zdravlja, ali nije demantovao naše navode:

- Pa šta ako me bole leđa. Neka puše ku*ac svi koji iznose takve informacije, ja ću se oporaviti.

Foto: e-stock/KOBRA

Lukas: Plašim se da ne ostanem u invalidskim kolicima

Aca Lukas sa bolovima usled diskus-hernije prvi put se susreo 2015, kada mu je preporučena operacija. Pevač je tada hospitalizovan i rečeno mu je da je operacija neizbežna, ali se posle terapija osećao bolje. Lukas je nakon izlaska iz bolnice prvi put progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se uhvatio ukoštac i rekao kako se plaši da ne završi u invalidskim kolicima.

- Imam diskus-herniju i trpim nesnosne bolove. Mislim da neću morati da idem na operaciju, ali znaću tačno ovih dana. Naravno da se plašim da ne završim u invalidskim kolicima, ali valjda neću.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zvao i Brenu da mu pomogne

Aca Lukas sa Lepom Brenom već više od godinu dana nije u dobrim odnosima, pre pet godina ju je zvao u trenutku kada je bio u jakim bolovima da mu pomogne.

– Aca je imao sličnu situaciju 2015. godine kada su mu prvi put dijagnostifikovali diskus-herniju. Jedne večeri bio je u tolikim bolovima da nije znao šta će sa sobom, mislio je da će da umre. Tada je okrenuo Brenu i rekao joj da će da umre i da dođe da se oproste. Brena je došla u roku od 10 minuta i zatekla Acu kako zapomaže od bolova. Ubrzo je došla Hitna pomoć i zbrinula pevača – tvrdi izvor blizak pevaču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading