Sara Reljić doživela nervni slom: Kritiovali jer peva na romskim svadbama, a onda je pukla i uputila brutalne reči hejteriima!

Autor: Alo.rs

Zabava

18.02.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nema prava da se meša u njen izbor!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sara Reljić

Pevačica i bivša Zadrugarka, Sara Reljić poludela je kada je ispod klipa na "Jutjubu" gde ona peva na romskom veselju videla oprečne komentare.

Naime, neko je prokomentarisao to što ona troši glas na romskim svadbama, te da je izborom romskih veselja ona otišla u krivom smeru.

RepublikaFoto: Promo foto
Sara Reljić

- Rasisti, mogu samo da vam kažem, možete da ''uvijete'' i "zavijete" svoje rasističke komentare koliko hoćete, suština se vidi. Ali kakva je suština vašeg komentara, takva je i suština vašeg života. Nema razloga da nipodaštavate niti mrzite ljude koji su druge boje kože. Ali to je samo ogledalo vaše duše i vaše mržnje prema samim sebi. Ukratko, rasisti M*RŠ. A ja svoj glas ne trošim nego zarađujem pare pošteno i onako kako ih svi pevači zarađuju - poručila je Sara svim onima koji joj stalno zameraju to što u poslednje vreme peva samo na romskim svadbama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading