(FOTO) Pobegla od kuće da bi se udala za njega: Evo kako izgleda PRVI MUŽ Emine Jahović!

Autor: Pulsonline

Zabava

18.02.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović udavala se dva puta.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

Ekipa beogradskih medija je pre nekoliko godina posatila njen rodni Novi Pazar, te saznala nešto više o pevačicinom prvom braku.

Eminin bivši svekar Rustem, ispričao je tada kako je pevačica pobegla iz kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina.

- On sada ima ženu i troje dece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća...Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi - rekao je tada Eminin prvi svekar.

Gospodin Rustem je otkrio da je nakon svega primio Eminu i svoju kuću, jer su je kasnije gledali kao rođeno dete.

RepublikaFoto: Printscreen/instagram
Aladin Đulović

- Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: "Rusteme znaš da Emina jako voli da peva". Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo - ispričao je tada Eminin svekar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading