I U OSMOJ DECENIJI MU PEVAC RADI KAKO TREBA! Bekuta šokirala priznanjem: Mrka i ja se se*samo tri puta na dan!

Autor:

Zabava

18.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić Mrka zabavljaju se više od osam godina, a romansu su započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Bekuta i Mrka

Mnogi su bili protivnici njihove veze budući da je Milutin zvanično i dalje u braku sa suprugom Dašom, ali oni nisu marili za ružne komentare, već su se izborili za svoju ljubav.

Naime, Ana kaže da nije bilo lako, ali da je ljubav na kraju pobedila. Takođe, navela je i koje su tri stvari najbitnije u ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

- Najbitniji su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine. Naravno, strast je mnogo bitna za vezu. Ja mogu da se pohvalim da strast postoji i dalje u našoj vezi. Milutin kaže: "Tri puta na dan". To je mera - rekla je pevačica i sve ostavila u šoku, pa nastavila:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana i Mrka

Mnogi su bili protiv nas, ali svima smo pokazali da je naša ljubav prava i jača od svega

- Naš uspeh je to što trajemo osam godina. Mnogi su bili protiv nas, ali svima smo pokazali da je naša ljubav prava i jača od svega. Izdržali smo sva ta govorkanja, te tračeve kako komšija tako i javnosti. Mi smo ostvareni ljudi, ostvareni profesionalno, nama je najbitnije da mi znamo šta je istina i da imamo podršku naših porodica. Stalo nam je samo do onoga šta mislimo mi i naši najmiliji. Ostali nas ne dotiču.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Mrka: Za Anu bih uradio sve!

Milutin Mrkonjić je zbog Ane 2013. godine dao ostavku i izašao iz ministarske fotelje. Pevačica je bila ponosna na ovu njegovu odluku, a on je time dokazao koliko je spreman da se žrtvuje zarad njihove ljubavi.

- Uradio je ono što bi retko koji muškarac. Dao je ostavku te godine da bismo stopirali priče i naslovne strane o nama i kad je to uradio, svi su zaćutali - rekla je Bekuta, a Mrka je odmah dodao:

- Za takvu ženu uradio bih sve. Ona je sve ono što meni treba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

18.02.2020 13:58

Lažu oboje. A kateter im ne smeta?

Vojkan

18.02.2020 16:51

Možda pomoću dizalice "Vrabac" koja diže teret za nekoliko spratova. Vrlo je moćna za dizanje,

Neđa

18.02.2020 18:39

Radi na ručnu dizalicu. Ona ga digne a on - padne.