(FOTO) Krunička bila na korak do udaje: Pukla veridba, a prsten je bacila U DUNAV!

Autor:

Zabava

16.02.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić, bivša zadrugarka, poznata je po svom burnom ljubavnom životu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

Svi znamo za njenu veliku bivšu ljubav, Danijela Dakija Savića, ali nakon kraha te veze, posle izlaska iz "Zadruge 3", Krunićka je uplovila u ljubavnu romansu sa motivatorom Blažom Posinekom, koja je krunisana i prstenom. Jelena je progovorila o raskidu i razlogu prekida veridbe.

Jelena provela Dan zaljubljenih sa prijateljima, te smo je priupitali, na osnovu njenog Instagram storija gde je pomenula da je skinula verenički prsten, da li je došlo do raskida. Krunićka nam je potvrdila da je došlo do prekida veridbe, jer kako ona kaže, svi je vole na početku, ali onda tokom veze, nastaju problemi, jer ne moguda prihvate njenu energiju i da je isprate u tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Jelena Krunic? (@jelena_krunic_fan_page) on Jan 14, 2020 at 4:15am PST

- Sa iskustvom od prethodnih, neuspelih veza, i vezom od tri godine, bilo mi je dovoljno samo da počnem da živim sa nekim, dva meseca, tri meseca, da budem verena, al da primetim neke stvari koje mi se nisu svidele, koje mi se nisu poklapale u sliku muškarca sa kojim planiram budućnost. Ne volim kada neko nekad ne poštuje moje vreme, stavlja sebe u prvi plan, treba da mu se kaže u čemu je problem, pa se tek onda on promeni, dan, dva, tri, pet, pa opet po svom. - priča Jelena, pa dodaje:

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Jelena Krunić

- Ja ne želim da se uklapam u kalup i da ponavljam istu vezu kao što je bila prethodna. Da me neko pravi onakvom kakvom on želi da budem, a na početku je sve prihvatao, takvu kakva sam i svu moju prošlost. Da, patila sam, hipersenzitivna sam, izašla sam iz rijalitija, bila sam psihički onako, ne samo zbog rijalitija nego i zbog oca. Ja sam takva, kada patim, patim dosta. Jednosam osetila to da nismo na istim talasnim dužinama, meni to zaista ne treba u životu. Sada sam u Beogradu, zbog iventa, ali sam u Čačku zadnjih sedam dana, jer mi mama nije dobro, ona mi je na prvom mestu. Juče je eto bio Dan zaljubljenih, mi nismo zaljubljeni, mi se volimo, ali jednostavno, meni je pukao film, ja ne znam da ćutim - nastavlja Krunićka i dodaje da je prerasla taktiziranja u vezama:

Foto: Printscreen

- Ja ne volim to toplo-hladno igrice, to je bilo kad sam imala prvu vezu, 18-19 godina - završava Jelena i dodaje:

Foto: Printscreen

- Bacila sam prsten ispod kreveta (smeh), završila sam tu priču, sutra ga blokirala. A uskoro ćete i videti i bacanje prstena u vodu neku, u Dunav, to ću već danas uraditi,svi nešto prodaju vereničko prstenje, e pa ja ga neću prodati, jer ja se ne prodajem, meni novac i posao noije na prvom mestu, za razliku od njega - zavšava Jelena naš portal, a kasnije i ostvarila svoju zamisalo , te pogledajte video bacanja prstena u reku:

- J*bi ga, bio je lep prsten! Evo ga! Ćaooo! J*bi ga, život ide dalje - rekla je Jelena u video snimku gde baca prsten u vodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading