Preko noći joj se slošilo: Kija ne može da se oporavi od prehlade, a evo šta je uzrok svega!

Autor: Blic.rs

Zabava

14.02.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar protekle nedelje se razbolela, a zbog toga morala je da otkaže sve poslovne obaveze i posveti se sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar

Ona se prvo požalila koleginici Katarini Živković, s kojom trenutno boravi u Americi, te joj rekla da se ne oseća najbolje.

Zatim, završila je čak i na infuziji, a prehladu je, kako se navodi, "vukla" danima. 

- Sve je bilo u najboljem redu, a onda se požalila Katarini da se oseća loše. Mislila je da je reč samo o prehladi, da će mirovati dan, dva i da će to proći. Međutim, u jednom trenutku joj je toliko pozlilo da je morala da traži pomoć lekara. Otišla je ambulantu gde je primila infuziju, a lekari su konstatovali da joj je organizam, pored prehlade, loše reagovao i na promenu klime. Nakon toga se Kija osećala bolje, ali prehladu danima nije mogla da izleči, zbog čega je morala da otkaže poslednje nastupe u okviru turneje - rekao je izvor blizak pevačici, koja je o bolesti pisala i na svom instagramu, ali nije želela da otkriva da je situacija ozbiljnija i da je završila u bolnici.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Kija Kockar

- Izvinjavam se svima za poslednje otkazane svirke, jer sam bolesna. Mislila sam da će mi biti bolje, ali nažalost nije, tako da neću raditi ni sledeće dve, već samo Kaća - poručila je tada Kockareva, koja se ovog vikenda vraća u Srbiju, gde će nastaviti brigu o zdravlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

14.02.2020 17:06

Komleksi su čudo....

Odgovori 1 18
Jelenko

14.02.2020 20:33

I ta turneja se otegla kao gladna godina.

Odgovori 15 1