Osam godina boluje: Blogerka Dunja Jovanić hitno operisana!

Autor:

Zabava

14.02.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Dunja Jovanić nekoliko dana nije se oglašavala na Instagramu, što je zabrinulo njene pratioce budući da je inače veoma aktivna na društvenim mrežama i da svakog dana deli veliki broj objava.

RepublikaFoto: youtube.com/Dunja Jovanic
Dunja Jovanić

Dunja se danas oglasila i otkrila da je završila u bolnici zbog zdravstvenih problema.

Dunja Jovanić je, naime, morala na operaciju, ali se sada uspešno oporavlja.

Blogerka se danas obratila pratiocima i do detalja objasnila o čemu je reč.

- Živa sam, ljudi. Hvala vam na brizi, ali nisam imala snage da se javljam ovih dana. Nakon više od 8 godina muke sa Bartolinijevom žlezdom, morala sam da je se rešim. Za to vreme imala sam preko 20 intervencija, 2 marsupijelizacije i na kraju operaciju. Brz život, mnogo stresa, posao bez radnog vremena, premalo vremena za sebe... sve su to faktori koji i te kako utiču na naše zdravlje. Zato čuvajte svoje zdravlje na vreme - napisala je Dunja.

Ona je zatim dodala i da se sada oseća dobro, te da će večeras prisustvovati koncertu Nataše Bekvalac u beogradskoj "Štark Areni".

- A sada dosta drame, jer danas je divan dan, moralo se ustati iz kreveta, stati na noge lagane, jer se koncert mog idola iz mladih dana ne propušta ni u ludilu! Volim vas - napisala je Dunja, označivši i Natašu u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading